Gott Nytt År

image86

Hoppas nu att alla får en riktigt trevlig kväll!
Ska in till stan på fest ska bli jätte kul.
Håller just nu på att göra mig i ordning har värmespolar i hela håret:-)
Ska försöka vila lite med dem på eftersom ja känner mig jätte trött o snuvig.
Hoppas ja blir bättre till ikväll!!

Gott nytt år hörs nästa år
Poss Lotta

Nyårsafton imorn

Hoppas att de blir roligt imorn ska iallfall dricka champange måste köpa raketer imorn så man kan smälla lite de e ju så himla kul:-)
Ikväll blir det sova tidigigt och imorn blir de sova länge så man e utvilad men ja börjar nog bli lite förkyld skir tradigt..
Ska till affären nu
Poss hej


Juldagenn bilder

Lite bilder från julfirandet hos jackes mamma på juldagen.

      
      

Ikväll vet ja inte redigt va vi ska göra så himla skönt att bara va hemma o slappa och inte va ute o festa.
i får väl se vart kvällen tar oss:-)
Poss

Lungt o skönt

Har jobbat i fyra timmar idag o de va ju skönt att de inte blev så lång dag.. Stanna o köpte käk påväg hem från jobbet på sivans här i Åhus skit gott:-) Både ja o Jacke somna efter att vi käkat sov till sju.. Till kvällsmat så åt vi inte så mycke bara citronsallad med oliver o feta ost och vitlöksbröd..
Ska kolla film nu..
Föresten Emelie ja svara på din komentar under torsdagens komentarer:-9
Poss hej


ToRsDag

Vakna igår på en efterfest vi varit på i Tisdags gick in till stan sen o la undan peak jackan på MQ men den svarta var slut så ja får ta den röda isstället kom hem vid fem igår sen låg ja i sängen hela dagen och var helt slut så ja orka inte skriva igår..
Juldagen spendera vi först hos Jackes mamma me hans familj det var jätte trevligt käka massa mat och goda kakor:-) Fick lite julklappar där me:-)
Ja o Jacke gick sen på för fest i stan hos Victor hela lägenheten var full när vi kom men det var tervligt iallafall. Var på grands sen riktigt kul var där, en kompis till Jacke beställde helrör så de va bara att dricka på hehe gick sen till valvet en stund inan dom stängde förr att sedan dra vidaer på efterfest på näsby.. Men som alltid så är jag ju så pigg o vill efterfesta men väl där så däckar ja direkt:-)
Ida ska vi in till stan så ja kan hämta min jacka, Jacke ska kolla på jeans inne på Jc eftersom han fick presentkort där..
Träffade Emma & Rasse & deras söta lilla flicka Vera GUD va söt hon var och villket hår, var iallafall jätte kul att entligen få se henne live..
Kollade på Saw 4 inan den va helt OK men de andra tre var mycke bättre denna va lite rörig..image76

Får väl hoppa ini dushen nu så vi kan komma till stan i tid..
När ja kommer hem så kan ja lägag in lite bilder sen juldagen.
Poss poss


Juldagen

Nu e dagen ja längtar mest till på hela året över:-( Men det blir julfirande även ikväll hemma hos min boys föräldrar o det ska ju bli jätte trevligt!
Igår var det jätte mysigt hela dagen, vi fira ju här hemma hos min föräldrar min Chrille o Stoffe kom vid 5 Stoffe med sin tjej Elin o Chrille med sin dotter Tyra , Anna (Chrilles tjej) va kvar hos hennes föräldrar.. Vi käka o hade trevligt o kolla på karl bertil jonssons jul och öppna julklappar såklart:-) Tyra var helt tokiig i att öppna julklappar hon slet upp varje leksak:-) Så hon fick hjälpa mig med lite.
Ja fick massa fina grejor 2 jätte fina halsband ett av mamma o pappa o ett av gudfar, fick även magic bullet den dom har på tv shop, presentkort på MQ, en hårdisk på 320 G, ett silvrigt smyckeskrin, lampa, örngott/påslakan, ett skålset från högannäs, en stjärna, Röda tabletter, handukar mm:-) Blev jätte glad för allt ihopa..
Hoppas att alla  hade en lika mysig o kul julaftonn som ja hade..
      


   ¨
a en fortsatt trevlig dag ska göra oss i ordning nu ska va hos jackes mammy kl tre
Poss

God Jul

God morgon och God jul:-)
Var i staden igår o handla alla julklapparna, hoppas nu att alla blir glada för dem. Satt och slog in julklappar från kl 19.00 till 23 och ändå är ja inte färdig än. Spenderar jätte mycke tid på att slå in julklappar eftersom ja älskara tt göra det och göra dem extra fina:-) Har att slå in till hela jackes famlj nu tänkte att ja kunde spara det till idag eftersom vi ska va där imorn o fira jul.
Ja skulle igentligen fått en peak jacka från Mq av pappa men han som jobba där var riktigt shysst o sa att vänta tills på torsdag så kommer den att vara nedsatt i pris. Så ja o pappa får vara där i tid så att ingen snor den av mig..
Kollad på en film inan vi gick o la oss igår I am legend, skit bra film nog en va dom bästa på länge, action/rysare Will smith hade huvudrollen och han är ju sällan med i dåliga filmer. Påminde lite om 28 dagar senare fast denna va bättre och mer trovärdig..
Försökte sätta in bilder på filmerna men de gick inte..
Ska gå upp ur bädden nu så ja kan fortsätta me julklapparna..
Poss poss


Ny vaken

Har precis vaknat lite för tidigt tycker jag. Var i stan igår me jacke o skulle handla julklappar blev bara en till pappa. Träffa Stina igår va o tog en kaffe så himla kul att träffa henne, skulle hälsa till dig Liza för ja prata faktiskt om díg med henne:-) Efter fikan med stina så va vi en runda på kungen o käka sen så gick vi till banken o tog en öl eller två:-) Träffa Rebecca silva me hennes bebbe så himla söt han var. Älskar bebisar..

Idag ska ja som varje år gå o julhandla med pappa, va kul att du minns det Liza.. Tänkte först kolla på ett avsnitt av Oz men de får bli efter ja duchat så ja kan torka medans ja kollar påde!!!

Och till emelie jo de e ju klart att vi ska göra något på nyår de kvittar om de blir malmö eller här i k-stad..


God jul om ja nu inte skriver inan..

Poss possimage64


precis hem kommen

har precis kommit från jobbet blev en lång dag idag.. Men de ska bli skönt att va ledig nu ett tag ska kanske jobba en halv dag på torsdag eftersom det kom in en ny order nu innan vi skulle hem. Men de e lungt..
va bra emelie att ni har bilder sen helgen du måste skicka dom:-) Och p nyår har vi inga planer ni då??
Ska nog bara ta de lungt idag, pallar inte göra något ska ju upp imorn o gå lite i affärer..
Återkommer senare är för trött för att skriva..
Poss poss

Glögg

Har precis kommit innanför dörren, var och julhandla med min baby nu är vi nästan färdiga me hans familj har min kvar men ska de mesta till dom på söndag eftersom det är lite av tradition att ja o pappa alltd går u julhandlar det sista då.
Men Jacke gick loss totalt idag hehehe kul var det hela soffan är full me julklappar.
Skönt att de e sista dagen på jobbet imorn, pappa lät oss va lediga ända tills efter nyår så himla snäll är han:-)
Nu ska ja dricka dansk glögg sen blir de sängen.
God natt
Poss


bild

har precis käkat det blev grekisk sallad med rostat bröd mums I Love:-) skönt mätt blev jag..
prata med Stina inan det var verkligen kul vi räkna på att det var nog minst 5 månader sen vi prata sist, men båda två har haft fullt upp vi bestämde att det måste bli en fika nu nån dag nästa vecka eller redan på löradg får se va de blir:-) Skönt att få reda på att hon mår bra o så..!!
Becky skicka 2 bilder på mig o henne sen i lördags till mobilen så ja lägger upp dom lite dålig kvalite bara menmen alltid något:-)
image62image63
haha snyyyyyyggggggt:-) bilden är tagen i vårat sovrum..

Ska kolla på OZ nu
poss poss


The messenger

Jobbade över en timme idag bull men va ska man göra.. Ska försöka att jobba in så mycke som möjligt nu så att vi kan va lediga hela nästa vecka hoppas att det går skulle verkligen vara skönt att va ledig en vecka så man kan vila upp sig.
Känner verkligen stress nu inför allt med julafton har bara köpt 2-3 julklappar o det är till Tyra och Naima. Måste försöka ta mig in till stan imorn efter jobbet me jacke så att vi kan julhandla.. Har hela Jackes familj och min familj kvar..
Skulle egentligen varit hos min brors tjej nu för hon fyller 30 År (Grattis Anna) men är faktiskt för trött för det.!!
En kompis vid namn Stina som ja inte pratat med på hur länge som helst hade ringt idag så det blir väl att ja ringer henne snart har försökt få tag på henne jätte länge nu..
image60
En gammal bild på mej o Stina (Arben i mitten) hade ingen utan han.. 2005

Kollade på en film igår som alltid kan inte rå för det men när ja inte har något att göra som är väldigt ofta eftersom ja alltid är trött efter jobbet så blir det att ja kollar på film eller sitter på datan. Det är faktiskt skönt att bara slappa framför tvn.. men det kanske inte är så bra för min vikt har gått upp 5 kilo så ja borde nog röra på mig lite oftare än bara på jobbet...!!!
Men tillbaks till filmen kollade på en film som hette The messenger typ thriller/skräck den var rätt så bra men man fatta typ hela tiden va hela filmen gick ut på.. Den va faktiskkt inte så himla äklig trodde den skulle va värre men den hade sina stunder:-)
image61

Ska ringa Stina nu sen så ska ja nock laga mat eller blir det varma mackor:-)
Ska tvätta lite oxå..
Ha en trevli Onsdag
Poss poss


Guds stad

Trött. Var rätt så slappt idag på jobbet o de va ju ksönt men imorn börjar helvetet igen:-( Fick julkort o tack kort av M & S jätte fina båda två.. Jag har helt glömt bort att skicka julkort i år!!
Men igår kolla vi på en film Guds stad från 2002 den va verklighetsbaserad, en riktigt bra film rätt så lång tror den va nästan 2 timmar. Men värd att kolla på.
image59

Blir väl lite film kollande ikväll oxå, som alltid:-) Älskar att kolla på film!!
Ska se va vi kan käka nu
poss


Stan

Har varit i stan idag en stund, ja o Jacke.. Skulle träffa en kille som har hand om olika grupper eller va de nu e.. Så vi va på Bunna o fika käkade deras super goda Kykling baguette:-) Den sitter ju aldrig fel.. Köpte vantar o halsduk tänkte köpa mössa till men ja tyckte ja såg ut som en fotboll i huvet när ja hade den på så ja sket i den..Men nu kommer ja iallafall va varm om halsen o händerna..
Kom hem precis skönt att va hemma i tid.. Har inte fått några bilder från festen i helgen Jackes mossa tog nog mest bilder så ja får be henne skicka dem eller lägga dem på cd..
Igår va de e en riktig slapp dag o de va skönt kollade på en serie såg tre avsnitt Taken hette den är nog i sju avsnitt, skit bra va den oxå vet ej om vi fortsätter kolla på den idag får se eller om de blir nog film istället..
image58
Ha en fortsatt trevlig måndag
Poss poss

god morgon

Villken lyckad kväll de blev igår tack alla för att ni kom:-) Och tack för dom goda bakelserna som soffi propp och migge wiggelito hade gjort:-) har tyvär inga bilder att lägga in måste be dom som tog foto att skicka!!!
Skulle igentligen kollat på heartbreak kid men det var inget ljud på filmen skit störigt.. Så det får bli någon annan film..
Poss hej

Födelsedagsfest idag:-)

Hoppas att det blir kuligt ikväll, har städat som bara den idag o igår, jag är färdig med det mesta matväg nu iallfall, har lite kvar som inte kan stå under plast för länge.. Så nu är det nästann bara o fälla upp bord o duka o hälla upp lite snacks mm kvar.. Skönt:-) Skulle va skönt att vila en stund så man orkar med hela kvällen men det finns de nog ingen tid till eftersom ja ska hinna göra vid mig oxå.. Vet bara inte va ja ska ha på mig..
Nej nu ska ja inte sitta o datanörda mig mer måste tillbaks till städning och så..

Poss poss


Städning på G

Skönt att helgen är här igen:-)
Var i danmark igår pappa skulle över så ja min bror, Jacke o mamma åkte med. Ja tänkte att vi skulle hämta våra biljetter till vår resa på aeroflotts kontor men väl där så sa dom att det var försent så det blev inga biljetter igår dom sa att vi kunde hämta dom på flygplatsen samma dag som när vi ska resa känns lite osäkert, vet ju inte ens om ja o jacke får sitta brevid varandra för det står att incheckning krävs innan man kan få reda på var ens platser på planet är riktigt tråkigt vill ju inte sitta brevid någon annan under så lång flygning.. hoppas att det ordnar sig..
Hittade iallfall en julklapp till Jacke;-)
idag ska vi städa och så. Så det blir fint tills imorn när gsterna kommer blir Tacos att äta mums i LOVE..
Måste nog köpa ny kamera vår verkar inte villja laga sig själv:-( Hittade en rätt fin på netonnet var där oxå igår.. hade inte råd att köpa den nu men de kan ja ju göra efter jul..

Städ dax nu
Poss poss

Julhandel

Har vatt o julhandlat nu, så himla svårt att veta va man ska köpa!! Skulle egentligen köpt födelsedags present till Jacke men hitta inget måste nog till stan imorn och kolla där oxå.. Jag har inte en aning om va ja ska köpa till han..Innan va de så lätt men han har ju för fan allt nu..
Ska käka Torsk idag med purjulök, morötter och creme fraishe o potatis så himla gott mums mums..

Ha en fortsatt bra dag
Poss

sicken helg:-)

Villken helg det har varit.. va ute i lördags på valvet. Va sen på efterfest på österäng vakna där igår sjuuuukt sleten..
Hella denna måndagen har varit helt jobbig, trodde aldrig ja skulle överleva denna dagen spydde i morse  och har mått skit hela dagen.. Men är bättre nu som tur var..
Lägger in lite bilder sen i lördags sen.. om ja pallla:-9
poss

utgång på G:-)

Skön lördag har varit hemma hela dagen slappat som bara den:-p
Emelie o Pelle kom hit frå malmö mycke trevligt sitter o dricker rö tjut och snackar skit hehe!!
Blir utgång ikväll vet ej vart de bär av men kul ska vi ha iallafall..
Ha en fortsatt trevlig lördag kväll
Poss lotta


Lite bilder på mig från Thailand

Har inget att göra så ja lägger in lite bilder dels när ja åker racerbil o skjuter med cult 45 och ak-4:-) som ja är riktigt grym på:-) Och när ja hoppar bungyjump och rider kossa alla bilder e från Thailand 2007.

                    

image56
Hoppa bungyjump 50 meter. Dom fick putta ut mig eftersom ja inte våga så det är därför ja
ser ut som jag gör på foto:-) Värsta saken ja gjort i hela mitt liv.

image57
Var tvungen att bjuda på en skit ful bild när ja red kossa:-) Fuckface hahaha

Lugn fredag

Skönt då blir de en lugn fredag, skulle egentligen till Lisa B men de blev inte så för efter vi käkat så blev ja svin trött.. Käka lövbiff med poatisgrattäng o beanaise sås (så himla nyttig jag är) Blir väl kolla på film och ha myskväll:-) fast ja e sugen på att hittta på något men ja har verkligen ingen ork!!!!
Får samla kraft till imorgon isstället..
Acryl settet får nog vänta tills efter jul om ja nu inte får de i julklapp, måste ha mina pengar till att köpa julklappar, skit tradigt!! Ja vill ju inte ge bort fattiga julklappar precis:-)
Vill till stan imorn över dagen o köpa julklappichar får se om ja pallar eller om ja lyckas övertala Jacke..
Fan va nyfiken jag är undra vem de e som har blivit skjuten på näsby och villka som gjort det? kan inte släppa det!!

Ska nog kolla på avsnitt 9 på säsong fyra av desperate housewives nuuuuuuu kuligt!!!!

Poss poss
Lotta potta

naglar

Funderar på att köpa hem ett nagelstudio set så man kan göra fina naglafr själv men va är bäst?? Acryl eller Gel?? varför ska ja alltid hitta en massa grejor att slänga pengar på..!!! men det är faktiskt kul att sitta o pilla me naglarna när man har tid över.. Beslutsångest.. Det är inte så dyrt för ett set typ 1100kr. De lär ju räcka länge. Kanske ska önska mig de i julklapp..
 detta acryl set kostar 698kr
detta gel set kostar 1095kr

Ska fundera på det tills imorn eller efter kvällsmaten.
Har inga planer fö helgen vill helst bara ta de lungt o sova gärnet. Men så bllir de säkerligen inte.. Får se men Johanna kanske skulle fira sin födelsedag på lördag får se om hon hör av sig.. Nästa Söndag fyller My baby år han blir 31 år hehe men han ser yngre ut o han e de i sättet med:-) Love love love
Va ska ja köpa till han då?? Inte en blekaste aning, har en ide bara måste ha fler..!!

poss poss

Ush!!

Ush läste i tidningen o hörde på radion att en kille i 20 års ålder hade blivit skjuten i huvet här i Näsby/Kristianstad igår kväll.. Hoppas att killen överlever iallfall..

Ska övertala min mamma sen att vi ska köra till stan o kolla julklappar.. Så nu ska ja in i dushen..
Poss poss


Lucka 5 i chokladkalendern

Onsdag idag skönt att det börjar närma sig helg igen så himla skönt och ja får öppna lucka nr 5 i chokla kalendern (det blir man aldrig för stor för).. Veckan har varit lugn har inte haft ork till att göra så mycket har jobbat en hel del sen så va ja rätt så sleten från helgen..
Så på Desperate housewives igår fan va ja älskar eva longoria hon är så himla bäst..
Kolla på en film efter det 30 days of nights den var rätt bra gömde mig några gånger under täcket :-) Blir så himla nervös på sånna filmer!!!
Och i Tisdags såg vi Black christmas den va facktiskt bra enligt min smak lite sjuk bara...!! Måste kolla på någon rolig film snart har bara sett skräck nu sista tiden..
 

Det har ju inte hänt så himla mycke under veckans gång så jag har inte så mycke att skriva måste iallfall fixa en ny kamera min bror kommer ju inte kunna laga den.. Tråkiga pengar..!!
Lägger upp lite bilder sen helgen.

Jacke, Pelle o jag i bakgrunden
image42
Emelie o jag

                  Vi igen:-)                                       Några öl senare
Dagen efter
 
Emelie Tina O Jag Poss poss
image50

Tina o Jag!!

Poss o hej

Är på jobbet nu!!!

Har lunch nu skönt: som bara den... Ska göra bacon i skiver nu ska nog göra det 3 dagar i rad nu eftersom vi är färdiga med en order.. Kommer att ha döö ont i ryggen efter det iallafall och vara svin trött..
Hoppas att min brossa kan laga kameran men det är nog lite svårt eftersom den blev dränkt i vodka men hoppas.
Nu sk aja in o jobba igen

Poss o hej från mej


kan inte sova!!!

Har varit jätte trött hela dagen men nu så kan ja inte sova så himla typiskt..
Kan inte lägga upp några bilder från helgen eftersom kameran inte går igång sen igår.. Så det får vänta..
Satt precis o skrev ett lånt o jätte seriöst inlägg här men så bara försvann det när ja tryckte publicera.. Fett bull.
I fredags va vi i malmö hade riktigt skoj va en snabb runda på stan där ja han hitta en hängsle klänning o ett par örhängen o tre par underwear:-)
För festa hemma hos Emelie o Pelle plutt var sen på release partyt på buddha lounge skoj..!!! Kom inte hem till E o P förrän kl var halv fem på morgonen somna nog direkt..
Lördagen spendera vi på E o P soffa, som tur var så var ja knappt bakis utan bara lite trött hade druckit varannat vatten och det verka funka så ja ska försöka göra så hädan efter.. Stackars Emelie fick köra sen på eftermiddagen till K-stad, killarna åkte till stan på någon inflyttningsfest så satt ja E o Tina här hemma och drack litta vin o käka chips. Var på grand sen när vi kom in till stan..
Söndagen var en slappe dag var o käka på zekes sen så va vi en snábbis på house of bagels sen begav vi oss hemmåt.. lagade completos när vi kom hem. Skulle kolla på en film innan dom skulle åka hem men alla somna utom E:-)
Nu ska jaa försöka sova
Och Emelie du måste skicka bilderna från er kamera sen så ja kan lägag upp är

Possss

hemma

Är hemkommen från malmö nu kom igår villken lyckad helg det har Varit:-) Är jätte sleten nu så ja ska skriva lite mer imorn o berätta lite om helgen och sätta in bilder..
POSSSSSS


RSS 2.0