Fredag Naaaaajs =)

Har städat lägenheten idag skit skönt, rensa köket o alla skåp o ställde i ordning allt så nu e de mer organiserat eller va de heter =)
Var i stan innan kul, köpte en hello kitty morgon rock som ja velat ha länge, och en hello kitty set som man kan ha hemma o mysa i sen köpte ja en klänning som ja tänkte ha imorn och hårfärg.
Ikväll blir de myskväll skönt ska iväg o handla på netto nu lite käk.

Poss o hej




Rocco my babyyyy =)

Torsdag

Shiiiiiiit  va länge sen man uppdatera sin blogg.
Har inte hänt jätte mycket i mitt liv har börjat gå ut o gå en timme el 1½ timme per dag på morgonen skit skönt har bara gjort de i en vecka så får se hur länge de håller för ja e fett duktig på att inte fortsätta me saker ja på börjat!!
Har vatt en hel del party på sista tiden oxå, men förra helgen var rätt så lugn de behövde jag =)
Har fått en massa klagåmål här ja bor skit bull hon kärringen under mig e skit jobbig klagar på allt typ och ja vet att de e hon för hon börja jävlas redan när ja flytta in tycker jag. Hon gåt tex ner i källaren när ja tvättar o drar ut den grejen man har sköljmedel i så att ja får tvätta om mina kläder så de ska lukta gott!!
Skit på henne nmu har viktigare saker att tänka på i mitt liv =) Har städat hela trapp upp gången nu för en stund sen hoppas ingen halkar i den nu för då e de illa!!
Igår betalde ja alla mina räkningar så ja inte gör som förra månaden bränner allt på en helg i malmö o sen bara står me pengar till hyra o räkningar kvar!!
Ska verkligen försöka spara cash nu så ja kan ta en riktigt lång lång resa till landet i ingenstans=)
Ska ta mig till jobbet nu kort dag men de e ju skönt.

Possposs
Lotta




RSS 2.0