hahaha

haha ja har ju verkligen tappat det här helt med att blogga skumt men känner att ja inte har tid att sitta ner framför datan längre fast att ja inget annat gör =) Tid finns alltid men kul o skriva ibland!!!!

Mitt liv ser väl ut som vanliigt mycket jobb jobb jobb tradigt men ja får ju pengar fast att sen få pengarna att räcka till e inte de lättaste fattar inte va ja gör em mina pengar!!!
Ahhh kanske pengarna försvinner mycket på att festa blir en hel del fest på helgerna känner att ja nog inte riktigt palla me att festa så mycket längre, känns som ja vill börja ta de lungt lite i mitt hektiska party liv haha =)

Mina res planer vet ja inte riktigt hur det går med e ju så jävla feg så ja inte vågar resa själv sicken tönt jag e men ja e så nojjig för att sova själv i ett annat land att ja ska känna mig ensam att ja inte ska hitta någon/några att umgås med.. Och massa andra nojjor har ja oxå i mitt lilla huvud.... Ja vill göra resan men måste ha någon som pushar mig till det..

Kärleken kommer ja inte ens berätta om för mycket att skriva om det hehehe..

Var i malmö i fredags och shoppa blev tre par skor och ett spel och lite underkläder =) Allltid najs att få shoppa lite men ja få nog ta o lugna ner mig lite på den fronten =)

Poss o hej

RSS 2.0