Gotland i bild

LITE BILDER FRÅN GOTLAND PALLAR INTE LÄGGA IN ALLA SÅ KOLLA PÅ FACEBOOK=)



Gotland

Då är man hemkommen från Gotland eller ja vi kom hem i söndags natt.
Har haft en riktigt trevlig weekend där borta med tjejerna, midsommar blev det rätt tidig sömn eftersom vi somna tre på natten i torsdags och gick upp 3 timmar senare för att åka till Gotland.
Dagen spendera vi med att först åka upp till oskarhamn och sen ta färjan över till Gotland på färjan träffa vi en stört skön trubadur som satt o spela sin gittarr och sjöng för oss hela resan, vii sjöng ju såklart med så gott vi kunde=)
Vi checka in på knieppbyn (där vi bodde) gjorde oss lite hemmastadda och gick sen ner till stranden som bara var av sten inte allas skönt o bada där, men Melle va ingen badkruka inte hahha=)
Vi gjorde vid oss inför kvällen o åkte in till stan för att äta träffade på några från k-stad så typiskt hehe. Åt på munke källaren eller va de hette, eller de andra åt ja va inte ett dugg hungrig efter alla öl man hällt i sig under dagen=)
Tråkigt nog somna vi alla vid typ 11 på kvällen men de gjorde ej så mycket för då hade vi hela Lördagen som man var utvilad på.
Börja lördagen med att käka frulle buffe skit god fatta inte hur vi kunnat få allt så billigt. Sen låg vi nog o vila lite.
Dusha o så och åkte in till wisby åkte ett turist tåg som gick runt ringmuren och fick se lite av Wisby, gick o åt jätte god mat men fett otrevlig personal. Elle min kykling var som mjöl men de andra var nöjda iallfall.
Efter trippen i stan åkte vi tillbaka till knieppbyn där vi började göra vid oss lite smått upptäckte att det var låst in där vi lagt våra öl så vi fick snabbt springa ner till receptionen o be dom låsa upp.
Gick på för fest med några från oskarshamn som oxå bodde i vår stugby hade super trevligt men vid lite i elva åkte vi in till Gutekällaren och där var vi typ till de stängde skit trevligt ställe men min plånbok blev stulen så de va inet så kul.
Sen bara det av hem till sängen.
Söndagen vakna vi rätt så tidigt öppna en öl direkt hehe sen var det fest hela dagen på båten hem så däcka typ alla utom ja o Melle vi var på G ända tills vi kom till bilen där ja somna direkt..
Igår när ja kom hem så blev rocco rätt så glad av att se mig gud va han växt på dessa dagar jag har varit borta. Ska aldrig lämna han så länge igen han kommer bli stor som ett berg annars ju=)
Nwej nu ska ja tvätta.
Poss poss


hej o hå

Hinner inte med att skriva så mycket längre är nästan aldrig hemma. Ska försöka ändra på det.
I tisdags körde jag o mamma upp till kalmar för att övernatta hos hennes vän jag övningskörde upp och de tog endast 2 tim exakt här från Åhus var lite läskigt att köra så långt. Vi blev bjudna på god mat när vi kom fram sen gick vi en runda i kalmar under kvällen gick förbi massa uteserveringar då alla börjar skrika och så var det Sverige som gjort mål och sen gör dom ett till=) Starkt jobbat sverige. Försökte komma i säng i tid eftersom vi på morgondagen skulle köra o hämta Rocco.
Så på onsdagen körde vi till Oskarshamn vi körde först ner till hamnen för att kolla parkeringsplatser till nästa fredag sen vidare till Rocco. Han var ute o busa när vi kom och gud va han hade växt sen sist så stor han blivit men lika söt ändå.
Skrev på lite papper och så gav ja henne pengar (15000kr) men det är han värd för han e den sötaste o finaste lille Rocco i hela världen. Sen var han min vi körde tillbaka till kalmar där vi gick en lång runda i stan med Rocco fick inte gå så långt då alla ville stanná en o klappa han. Var inne en snabb runda på Gina trico köpte en klänning o en kofta och en bikini skulle handlat mer om ja bara haft mer pengar men nu e ja dö fattig=(
Var även inne i en djuraffär o köpte leksaker o så till Rocco.
Åkte tillbaka till k-stad vid halv fyra åkte hem o bytte om o sen viadáre mot jobbet, jobbade från typ sju till tolv på natten hade Rocco på kontoret men han gnällde lite så ja va mest inne hos han. Väl hemma skulle vi sova han sov lite oroligt vakna flerAa gånger under natten.
och igår så va ja ute i trädgården me han jätte länge så han fick busa o ha sig sen åkte ja o mamma in till stan för ja skulle växla pengar som var kvar från Thailand. Hade lillen med oss men de va mycke folk i stan så ja fick bära han så ingen skulle trampa ihjäl han.
Idag får ja antagligen hoppa in o jobba skulle varit ledig men pappa behöver hjälp så då måste ja ju ställa upp.
Ska lägga in bilder på datan sen o sen här på Rocco så ni får se han.
 Ha en underbar fredag=)
Poss

Rocco
Rocco 7 veckor

Malmö

Har varit i malmö hela helgen med Sandra. Har haft en skit skoj helg och tack Emelie o Pelle att vi kunde umgås med er o sova hos er=)
Shoppa loss lite i fredags brände typ 1800 på Gina så knas sen blev de typ 500 kr på Zara men fick fina grejer iallfall ska se om ja pallar lägga ut bilder på det ja köpte så nu är man pank. Efter shoppingen så blev de lite öl i en park eller va man ska säga sen bar det av hem till E o P där vi gjorde vid oss Efter det gick vi till Ufo men där var det full smockat så vi gick till volym där vi tog varsin öl o tragga lite skit.
Ja knäckte klacken på min sko så ja fick gå in till nån kiosk och tejpa fast den=) Men som tur var så kommer den gå att laga. Var på Chokladfabriken oxå men inte så kul där för mycket yngre folk.
På lördagen låg Sandra helt död i soffan hela dagen medans ja o E o P satte oss ute i deras park o sola o drack någon öl hela dagen.
På kvällen var vi på KB och kolla på Looptroop och Form 1 skit fett var det=)
På sönadeg vakna vi vid 11 vi drog till Möllan o käka på mascot ja käka file mignon åkte sen hem till lilla k-stad där det blev sängen direkt men ja kunde inte sova.
Och idag har ja jobbat sjukt jobbit var det så himla trött efter helgen Eden har oxå jobbat på jobbet idag kul=)
Vi var på stranden efter jobbet me Melle o Lina skit skönt vi bada faktiskt rätt skönt faktiskt.

Ha de bäst
POss


RSS 2.0