shiiiiit!!

Ja shiiit va länge sen man var här och skrev fatta knappt hur man loggade in =P hehe
Då var de sommar så gött så gött. Har hunnit med att va i köpenhman 2 gånger och öland över midsommar helgen och malmö 2gånger allt har varit super kul =)
 Men de finns då saker som inte är så himla roliga oxå slut mellan mig o Jacke igen men denna gången e de verkligen kört har varit slut nu i ca 2-3 månader synn men man måste ju försöka att gå vidare men de då inte lätt.. Ja vet ju att ja kommer att må bra igen men om man just skulle kunna hoppa över denna jobbiga perioden i början så skulle allt varit mycket lättare.
Och att behöva träffa han varje dag på jobbet gör de inte alls lättare att glömma han.
Men de finns många mäniskor i mitt liv just nu som tar upp mycket av hans plats hos mig just nu och det är skönt tur man har vänner mm.

Sitter starkt och funderar på ifall om ja ska ta den där lång resan till Thailand från december till april men då kommer ja åka ensam men de kan vara skönt ändå får man lite tid att hitta sig själv eller går man o tar första flyget hem haha =)
Tur man känner lite folk där nere men hade tänkt åka till malysia och bali oxå mm...

På fredag börjar c4 dagarna hihi kul kul =) Men man känner varje år att man börjar bli för gammal för de men de e skoj ändå.
Helgen efter c4 dagarna drar ja o Melinda till Öland roots det ska bli fett najs längtar som fan..

Nej nu blir de lite eftermiddags sömn efter jobbet

poss

You made me baby you made me so why so disapointed ???

RSS 2.0