Malmö Imorgon

Tack  my sizzzz Emelie:-) Ja tycker med att du ska skaffa blogg eftersom vi inte träffas så ofta så kan ja se va ni gör där iegnom hehe..
Då blir det malmö imorn kuuul:-) Hälsa på Emelie o Pelle ska bli kuligt på kvällen ska vi på ett release party  för Adam Tensta på Buddha lounge ska bli tervligt..
Kommer hem på lördag så det blir inget skrivande imorn om ja inte kommer åt någons data:-)
Trevlig helg
Poss poss
image37

ToRsDag

Skönt med torsdag bara en jobb dag kvar..!!
Har inte gjort så mycket idag, jobbade från 6-15.00.
Har damsugit lite snabbt och bytat sängkläder. Så himla skönt att gå o lägga sig i en ren o fräsh säng.
Hjälpte mamma innan med att skriva en meny till hennes klubb hon e med i. Den blev riktigt fin tyckte jag:-)
Ahh min o Jackes katt Lorenzo har börjat bli kelen igen, han va jätte kelen först sen skaffa vi en till katt (Mizzy) då blev han jätte konstig och typ börja morra på en bara man rörde vid han. Men nu börjar han bli normal igen han ser väl att vi älskar han o kelar med han lika mycket fast att vi har en katt till.. han ligger här brevid mig nu så söööt...
Man ser kanppt han eftersom vi har svarta täcken hehe..

En  gammal bild på Lorenzo

Ska kolla på någon film snart igår kolla vi på 2 filmer: Mindhunters med LL Cool J och Taking lives med Angelina Jolie  båda två var spännande och riktigt bra..



Nu ska vi käka
poss

Thaibilder

Va tvungen att lägga in två bilder från Thailand:-)


image32
Jag o Jacke på stranden i Pattong/Thailand

image33
Tönt jag på en jetski i Thailand

Trött

kom precis hem från jobbet skönt. Fan nu får vi mycke att göra igen på jobbet kan det aldrig va lite lungt..
Mer än i en vecka.. Jaja behöver ju pengar så det är ju bara att jobba på som attan så vi har mycket pengar i Thailand..
Jo vi ska till Thailand den 8 februari längtar så himla mycket ska stanna i 6 veckor men skulle kunna stanna där hela mitt liv. detta blir tredje gången vi åker dit I LOVE THAILAND:-) Världens finaste land och mysigaste..!!  Alla är så himla glada o snälla där känns som man blir en annan person där nere.. Nog om Thailand nu annars kan ja nog skriva tusen saker o ting om det landet... kan fan det bättre än Sverige:-9 hehe.. nej men nästan..
Föresten om det nu är nån som läser och har varit i Thailand så får denna någon jätte gärna komma med lite tips på lite saker man kan hitta på eller på bra bra hotell, bästa shopping ställena mm.. Vet rätt så mycket men finns säkert mycke som man inte vet som inte står i guideböcker...!!

Kolla hur mycke pengar ja hade kvar efter helgen idag detvar inte mycke skit oxå måste handla julklappar o födelsedags present till min brors tjej o till min Darling för han fyller oxå år.. Plus att ja ska lägga undan pengar till Thailand..KnAs!!!!
Ska kolla ifall Desperate Housewives har kommit så ja kan krypa ner under täcket o bara kopppla av en stund.. Och kolla p åmin älskade serie.. 

Ska dusha först iallafall

Bye

Snart helg igen

Skönt att de snart är helg igen.. Längtar så att ja kan få sova en massa, sova är nog de bästa som finns:-)
Ska testa att göra vid min blogg imorgon Sofie skicka en länk till mig men det såg inte ut att bli enkelt så ja får väl spendera eftermiddagen imorn med det!!!  Om inte ja fattar så får Jacke testa för han är duktig med sånna där konstiga koder:-)
Nu ska ja försöka sova

possposs

Lite bilder från i lördags

    
påväg till dk         älkling o me               på en pub              Helen Rexo Mange o Älskling

   
Muppp jag                   Gitt mm                           Darling                      ????????

   
Dennis o pappa      Darling & Me                  Gitte Dennis o ja       Vi me Henning

Helgen

Villken helg

I lördags så kom vi till Danmark typ vid 10 på morgonen, vi parkera bilarna på hottellet sen så bar det av in på ströget, jag o Jacke gick för oss själva, gick först i alla hans hiphop butiker sen spenderade jag nästan 1 timma inne på new yorker, Det slutade med ett långt kvitto och en mycket fattigare Lotta:-) Fick typ 4 klänningar 2 linnen och en tunika och 1 väska, 2 skärp o ett lila underklädes sätt skit fint.. Hittade inte så mycket där inne denna gången tråkigt men bättre för plånboken!!!  Var även på topshop hittade inget där inne i min smak.
Efter shopping och någon öl så bar det av mot hotellet igen..
På julbordet så var det riktiigt kul jätte god mat och det var på ett jätte mysigt ställe som var riktigt stort. Enda nackdelen var att man fick röka ute och det är ju inte så kul när de både regna o blåste. Chefen i DK blev jätte glad för den fina tavlan med alla bilder som jag o Jacke hade gjort.
Efter att vi ätit så fick vi gå ner en trappa så hade dom disko där..! Var där till halv tre på natten. och jag blev en aning för full pinsmat när man bara träffar chefen typ 2-4 gånger per år.. 
Men man mådde som man förtjänade på söndagen, men det blev lite shopping iallafall åkte till fiske torget köpte nagel och handkitt så nu har ja filat o putsat naglarna , sen köpte jag 2 parfymer Brittney spears midnight och den nya Diesel Fuel for life den var riktigt god.. En av mina nya favoriter.. Köpte även ett prinsess kitt till Tyra i julklapp så himla fint.. (Tyra är min brors dotter)
Var rätt sletna på söndagen så vi begav oss hemmåt redan vid två körde inom malmö för att köpa cigg och bränn skivor, Mycket billigt:-)
Körde inom chefens bror för hans fru hade julstuga eller va hon kalla det hon sålde massa julsaker som var s himla fina, Jag vet en sak ja ska få i julklapp ett jätte fint smycke skrin i silver som mamma köpte där..
När vi kom hem så käka vi våra pizzor som va över sen i fredags sen blev det sängen direkt.
Kollade på 2 avsnitt av  Dexter, så himla spännande.. Måste fixa de andra avsnitten..
Fy villken lång dag det har varit idag på jobbet I dont like måndagar.. Alltid lika trött..
Ska kolla på ett nytt avsnitt av dexter snart först ska ja laga lite mat.

Får lägga in lite bilder sen eftersom det inte gick nu, fattar inte varför det inte går..!!!

Poss poss


Nu bär det av till DK

Nu är jag nästan färdig ska bara sminka mig och välja shoes så ska vi åka.
Hoppas att det blir roligt nu och att ja hittar en massa att shoppa:-)
a en trevlig Lördag
Poss o hej

lite bilder från julborden 2005-06

    
2005
   
2006

Blev inget stan

Blev inte av att ja åkte till stan fastna på datan:-) Villken data nörd ja blivit nu när ja har egen data..!!
Ska iallafall sola och beställa pizza min favvo Hawai plus champinjoer o vitlöks sås´mmm så god. Eller blir det plankpizza på Robins får se får se!!

Längtar tills imorn ska bli kul att komma till DK fast lönen hade inte kommit in än får antagligen den inte förräns på måndag men som tur va kunde vi låna lite pengar 3000kr plus att ja hade lite över på mitt konto. Så ja kan shoppa iallafall som tur var!!!!
På julbordet är allt gratis inkulsive all alkohol så himla göttt:-)

Försökte lägga upp lite bilder från de andra årens julbord men de gick inte så ja tesstar o lägga in sen när ja sola o käkat och pysslat färdigt

Poss o hej

FrEdAg

Skönt med fredag:-) har nästan precis kommit från jobbet skönt att sluta tidigt idag, har jobbat över jätte mycket nu under de 3 sista månaderna. Så de behövdes verkligen.
Ska nog åka in till stan snart kolla ifall ja hittar något fint för mina presentkort.
Sen ikväll blir det lungt måste vila upp mig inför julbordet i Danmark imorgon eftersom det brukar bli rätt hårt där:-)
Och vi ska göra i ordning en tavla med alla foton sen dom andra åren så de blir lite pyssel kul..!
Vet inte va ja ska ha på mig bara?.. Kanske hittar något idag eller imorn i Dk.. Men ja får försöka att inte handla så himla mycket eftersom ja måste spara pengar till vår resa till Thailand den 8 februari och till alla julklappar man ska köpa.. Men när ja kommer in på new yorker eller top shop imorn så komme ja inte kunna hålla mig, brukar alltid bli så att man kommer ut med ett halv meter långt kvitto och inga pengar kvar på kontot :-)
Hoppas iallafall att de blir kul imorgon och vi får god mat.
Nej nu ska ja hoppa in i dushen så ja är färdig när Mor min kommer

Se yaa


Välkommen till min nya blogg

                                                                        image2
                                                                   Min kille, Jag & en apa i Thailand 07.

Kände att det var dags att skaffa blogg eftersom alla andra har det:-) Inte för att jag kan sånt här för jag är ur usel på att komma ihåg att skriva och på att skriva något intressant. Brukar bli så att ja bara skriver en massa goja..
Men ja får se hur det går:-) 
Mitt namn är iallafall Lotta och ja är för tillfället 22 år gammal och jag bor tillsammans men min kille Jacke i åhus.
Men vi är sugna på att flytta in till staden så fort vi hittar en lägenhet som passar oss.

Fick min efterlängtade bärbara data igår en hp pavillion dv 6635 den är riktigt fin plus att den har fingeravtrycksläsare skit fräckt.. Etfersom jag är rätt så klantig som mäniska så köpte ja till 3 års försäkring skulle ju inte förvåna mig om den gick i sönder eller jag gjorde av med den rätt så snart eller råka hälla en cola över den.
Detta är min första egna dator riktigt skoj för då kan ja göra exakt va ja vill me den:-) Men ja är faktiskt riktigt nöjd med den, perffekt när man ska ut o resa plus att den tar ju ingen plats.. 
                                                                                   
Idag har ja bara jobbat på mitt trevliga lilla jobb, Harrys heter det och vi gör pålägg mm:-)  Ska nog inte hitta på så himla mycke idag, brukar inte göra så mycket efter att ja jobbat för för det mesta så är jag alltid super trött.
Ska iallafall kolla på heroes en av mina favvo serier, och laga något att käka vet ej riktigt vad än..


Ha en fortsatt trevlig onsdag
kiss kiss and goodbye:-)


RSS 2.0