IkeA

Då ska ja o Jacke o mamma till ike har precis käkat.
Ska köpa kök trevligt sen blir de säkert massa annat smått o gott hehe==)
Poss poss
image315

Hiphop night

Har helt glömt bort bloggen över helgen, ganska skönt faktisk =)
Fredags så jobbade vi kväll men sluta typ lite i nio rätt skönt att jobba kväll så är man piggare sen. Efter jobbet så åkte vi till stan där vi mötte Sandra vi givk till banken och tog varsin öl, där fick vi även höra en tragisk grej att en vän hade gått bort för 2 veckor sen, ush aldrig kul att höra.. Gick bort till magasinet sen där det var hiphop night (DeCamada, Burim, Köza & Henok uppträdde) Alla var fett grymma på scenen men dom nya låtarna med de camada slog allt=) Var rätt länge på magasinet typ till 2 eller så, sen drog vi vidare till Niklas där det blev efterfest som vanligt, och jag däcka som vanligt=) Rätt skönt att somna så slipper man va så sleten o ångestfull dagen efter.
Lördagen började ja o Jacke med att gå till bunna o åt, åt deras baguette med köttfärs fy fan va god den var, har bara käkat kykling där innan. Åkte sen hem, ja somna en timme sen vakna ja av att vi hade besök av Johan.
Åkte in till stan o ut först på Harrys sen valvet och slutligen banken var trevligt, vet iinte varför men vi hamna på efterfest i vinslöv snacka om ångest va ska man göra där!!!!!
Och igår så spendera jag dagen i sängen.
Har iallfall haft en trevlig helg och haft fett roligt, nu väntar bara nästa helg då vi ska fira mig=)

Poss

Rexi Jacke Sandra o jag på magasinet
image308
Jag o Jacke in love =)
image309
Burim Ann Henok jag o Jacke
image310
Jag o ann
image311
Sofia gullan o jag
image312

image313

image314


Onsdag och besök hos tandis.

Har jobbat idag slutade lite tidigare eftersom ja skulle till tandläkaren kl tre, de gick bra hos tandläkaren hade inga hål, hade lite tandsten men det tog dom bort men de gjorde dö ont, måste visst använda tandtråd varje dag. Så de ska ja göra nu vill aldrig mer ha de där.
Efter besöket så gick ja hem till Sandra, hon höll på att göra vid sig, var där hemma en liten stund. Gick till stan tillsammans tog en fika på gamla påtår tror de heter fenix nu men inte säker. Det var mysigt där satt på uteserveringen fast där var bara skugga finns de ingen fik i stan med sol. Vi åt varma mackor med mossarella o kykling o sallad och vitlöksås. Det var riktigt gott och man blev lagom mätt.
Gick en runda på stan efter fikan vill hitta ett par vår skor ej gympaskor lite mer fin/vardagsskor. Tänkte köpa nike skorna idag men ja fyller ju år om snart en vecka så då kan man kanske önska sig dom. (Älskling dom finns på stadium tror ja vill ha dom vita=) ) hehe man kan ju alltid hoppas.
Var en runda på H&M hittade två koftor en grå och en guldig, och en röd blus/skjorta eller va man säger allt för endast 396:- Det var rea på koftorna halva priset=) Tänkte köpa lite underkläder men det f¨år vänta tills efter lönen.
Tack Sandra för en trevlig dag på stan.
Väl hemma igen slängde ja mig på datan o ville skriva min blogg hehe.
Börjar sent imorn skönt det gör vi på fredag oxå så hoppas nu de e fint väder så man kan sitta ute hela dagen imorn.
Got to go

Poss poss 
Kankse inte den bästa bilden men men.
image307

Nehe

Nej de blir nog ingen hund fast att vi vill, men om de skulle dyka upp en riktig söting så kanske=) Får se känner att vi inte har råd just nu, och de kanske inte är så bra för oss efftersom vi tycker om att resa mycket, och då kan man kanske inte vara borta 1-6 månader. Vill ju helst ha en pomeranian har ja ju velat ha nu i 2 år men de skulle ju vara aldeles för hemskt att lämna ivåg den för länge för att vi ska kunna resa, så de får nog vänta tills vi gjort våran dröm resa=)
Ska kanske jobba kväll Torsdag o Fredag skönt som attan, ska isåfall försöka börja redan halv tre på fredag så vi kan sluta vid halv nio så vi hinner in till stan och bort till magasinet innan Henok,  Camada o Burim mm ska uppträda.. De kan vi ju inte missa.
Idag är ja rmega trött fattar ej varför de har ju varit en rätt lugn dag på jobbet, ska nog vila snart är super trött.

Poss poss

Vem kan mostå dessa söta pomeranier lika söta stora som små=)
image305
Så söt vill ha nuuuu!!
image306



Haft en trevlig helg

Har jobbat idag, Jacke skulle iväg på en sak idag som blev framskjuten o de kändes riktigt skönt. Nu efter jobbet har ja suttit på datan o letat efter chiuhuahua för efter att vi vatt på fest hos Johanna o Johan o sett hennes lilla Gizmo blev vi helt förälskade. Hittade några lurare på blocket som ville ha 5500 kr o de e ju inte riktigt ett normalt pris på en Chihuahua prata med dom men dom var bara ute efter att blåsa oss.. Så de får nog bli att vi får lägga full pris om vi inte vill bli blåsta eller om vi nu vill ha en äkta. Ska nog köpa en tjej så vi kan para den med lilla Gismo sen. Hoppas att de blir av att vi köper en vill så gärna ha en vovve.. Men skulle helst av allt ha en Pomeranian för dom är ju så himla söta.. Men dom är så svåra att få tag i..
Och till helgen eller ja lördagen, Vakna vid halv nio av att en kille som ville hyra ut en etta på söder hörde av sig men han ville typ ha 5000 kr för den och sen vill ja ju inte bo i en etta utan vill ha en stor lägenhet.
Såg att det var knallblå himmel så vi ville sitta ute, Emelie ringde o ville att vi skulle komma till malmö men så blev det inte utan dom kom till oss, vi satt ute hela dagen fram till nästan sex o sola o snacka skit o drack öl=)
Sen gjorde vi vid oss och åkte in till stan till Johanna o Johan på förfest som var jävligt trevligt o mega kul.
Var sen ute avsluta kvällen på banken, och sen hem till oss o däcka eller jag däcka de andra satt uppe hela natten.
Söndagen spendera vi med att skälla på P (skällde inte så mycket) för han vält vårt vitrinskåp och en massa saker i hade gått i sönder=) Men tur inte vitrinskåpet gick sönder, men han kunde inte hjälpa de för han sov när han råka göra det=) Satt på taket en stund denna dagen oxå sen gick vi ut o åt på Bistron mums File mignon.
E&P åkte hem efter vi varit på Bistron vi la oss i sängen o kolla på TV och somna sen.

Ha en fortsatt underbar dag

Poss

Ja o Emelie muppar oss)
image292
Ja o Emelie igen
image293
ja o micke
image294
Anna Johanna jag o Emelie
image295

image296
Jacke Gizmo o Johan
image297
Party gänget i lördags (ja muppar mig som vanligt)
image298

image299
Ja o Sandra gör något wierd på golvet
image300
Något dragen Lotta hehe=)
image301









Playstation kväll=)

Har jobbat idag sluta vid ett skönt, efter jobbet for vi hem ja tog en låmg o skön dush sen la ja mig i sängen en stund. Blev inget malmö kände oss rätt sega efter jobbet .
Åkte till stan en runda me mamma o jacke, var o köpte klinkers svart gråa jätte fina, var sen på jysk o duka outlet o på rusta och Lidel, köpte nya sänglakan färg glada som ja älskar kanske lägger in en bild imorn på hur dom ser ut. Och sen köpte ja en mugg att ha tandborstar i som va i stål eller nått sånt. Blev även lite oliver o fetaost, chips, godis o massa annat gott=)  Ja bara äter o äter nu sista tiden helt sjukt.. Ska försöka käka lite nyttigt snart igen efter min lilla käka massa onyttigt period.
Efter stan så blev de pizza och citron sallad med feta o oliver. Och efter maten så satte vi oss vid playstationet o börja lira hade ett nytt spel Beat down riktigt fett fighting spel som vi va tvungna att testa eller J fick inte röra spelet ja blev helt fast men nu har han tagit över så då passar ja på att skriva blogg. Ska snart spela igen måste få bort J=) Kommer bli beroende av det spelet nu o spela varje dag måste ju klara det hehe..
Jo Macke va här en stund o hälsa på han fick present av oss för att han fyllt 30 år.
Imorn vet ja ej va vi ska göra men dom ska lägga kakel i köket så vi får väl hålla oss borta från hemmet.
Nej nu ska ja fortsätta lira=)
Ha en fortsatt trevlig fredag

Poss hej

image291


Onsdag

Har nästan precis vaknat, skönt att sova länge de har  ja gjort nu hela veckan eftersom vi har börjat tre varje dag.
Sista dagen idag som vi börjar tre sen blir de vanliga tider igen men de gör inget skönt att blanda lite så hinner mna inte tröttna så lätt + att vi bara jobbar till nio när vi jobbar kväll skönt me mindre arbetstimmar.
Va fint väder det är idag då solen skiner, och jag blir super gla av det, kanske sätter mig på altanen o solar lite=)
Ska kanske till malmö i helgen får se men isåfall åker vi ner redan på fredag efter jobbet o stannar tills måndag för middag om vi nu ska jobba kväll på måndag. Är sugen som fan på det har tröttnat på denna lilla staden där de e samma sak varje helg. Får se hur de blir eftersom ja inte är en mäniska som gillar att planera utan en sån som gillar att ta dagen som den kommer så på fredag kanske ja inte alls vill åka.
Har inte hänt så mycket sen helgen har hunnit med att städa här hemma och få undan all tvätt och lite sånt.
Skulle villja åka till stan o köpa Nike skorna men har inte blivit av, men vem vet ja kanske hittar några ännu shysstare i malmö nu i helgen.
Snart fyller jag år jag blir 23 år den 2 maj, jag börjar bli gammal=(  Fett bull!!!! Man kan u inte va ung hela livet fast att ja skulle villja det. Känner mig inte så gammal max som 20 eller nått sånt, är ju inte speciellt mogen av mig=)
Kollade på en film igår 7eventy 5ive den va rätt bra men man fattade typ allt i förväg och jag blev typ inte alls rädd av att se den, villket ja brukar bli av skräckfilmer. Slutade lite komiskt faktiskt=)
image289


Nej nu ska vi käka frulle.
Ha en underbar dag
Poss poss


Helgen

I fredags så va ja hos Niklas med älskling och sandra. va där o förfesta sen så drog vi ut till valvet, det var faktiskt jävligt kul där i fredasmen var inte ute så länge stack hem till oss o eferfestade men vi somnade=)
I lördags så åkte vi hem till Niklas på dagen sen körde han oss till Tollarp hem till W. Satt där hemma och partajade lite men de blev en lugn lördag o de va skönt satt o tragga o hade kul=) Sov i Tollarp.
Kom hem idag o så har vi bara legat o slappat och de e ju mega skönt.
Imorn börjar vi inte jobba förrän tre så då kan vi sova länge..
Poss

Torsdag

Skönt att de e Torsdag idag de betyder ju snart helg=)
Har inte gjort så mycket idag vakna typ kl 5.20 i morse så idag kom ja i tid till jobbet. Hade rätt mycke att göra idag men efetrsom vi jobba snabbt så fick vi sluta 30 min tidigare så skönt.
Har inte hunnit med så mycket här hemma idag som ja hade tänkt mig, har typ ätit massa våfflor och sen så var ja o sola en stund med eftersom min bränna från Thailand nästan är borta. 
ska inte sitta här o skriva massa strunt bara för att ha något att göra.
Så Ha de


Man ska ha husvagn=)

Ja haha Liza klart ja kommer ihåg=) Man ska ha husvagn låten glömmer jag aldrig och speciellt inte stunderna vi hade till den låten, shit det va ju riktigt länge sen man satt o partajde till den låten hehe, Saknar den tiden=)

Igår va ja i stan med Sandra vi tog en lång fika på Bunna och det var riktigt trevligt, skönt att sitta o tragga av sig lite behövdes verkligen gick en runda inom Stadium oxå hittade ett par rikigt feta Nike skor som skulle va shyssta att ha nu till våren/sommaren tänkte köpa dom men så gjorde ja de inte, tänkte att ja skulel fundera på det några dagar ifall ja kanske inte behöver dom i min sko samling men dem kommer nog att bli mina=)
Efter stan så åkte ja hem o laga mat blev kottlett med potatis och brunsås och så gjorde ja bruchetta till för rätt.
Kolla på 4 south park avsnitt oxå fy va dom e sjuka, helt sjukt roliga ju.
Idag så börja vi vid 10 på jobbet skönt me lite sov morgon, men så har nästan allt på jobbet strulat, kom hem för typ 20 minuter sen så nu blir de att äta rester från igår o somna till en bra film.

Ha de finast Poss poss

image285

 
Om ja nu köper dem villken fär isåfall??


Jobb jobb jobb

Måndag o en massa jobb igen, tråkigt att man måste jobba.. Så trött på att jobba eller jag vill ju jobba men jag vill verkligen att dom ska korta ner tiden man måste jobba så man kan känna att man lever, och att man inte alltid måste jobba man hinner ju knappt använda allt man köper för sin lön eftersom man jobbar hela tiden o sliter ut sig och sen när man kommer hem efter jobbet så är man så himla sleten att man knappt pallar göra något och så tycker inte jag att de är kul att det är..
Ush va ja gnäller men de gör ja inte så ofta så då får man faktiskt göra de ibland=)
har som sagt jobbat idag, väl hemma efter jobbet så slängde ja in en tvätt och sen bar vi ut verktyg från där det ska bli kök så hoppas att köket nu blir färdigt till min födelsedag så här slipper se ut som ett bomb nedslag då, men de blir det säkert hoppas jag. Ska nog flytta in till stan efter sommaren eller så kanske vi drar till Norge o jobbar ihjäl oss i 3-5 månader om vi pallar så vi kan åka ut på en lång resa vid jul, får se hur vi gör o vad vi känner för då.
Nu ska vi käka fläskastek med brunsås o potatis o ettiks gurka.

Poss


Söndag (bilder från helgen)

Då va de söndag igen tråkigt att helgen går så snabbt önskar att helgen var längre iallfall en dag extra skulle va super skönt så man han känna av att man hade helg.
Helgen har varit jätte skoj, i fredags va vi hos Jackes mamma o fira henne det va jätte trevligt och som vanligt fick vi jätte god mat. Efter att vi varit där så åkte vi till stan gick till valvet för att ta en öl där mötte vi upp Emelie o Pelle.
Drog o kolla på Petter han hade redan börjat spela men de gjorde inte så mycket vi han kolla typ i 20 min iallfall, han va grym på scen de va kul att se han.. Synn att de inte va så mycke folk bara..
Var sjukt sleten när ja vakna i lördags morse kom ju inte hem förräns 4 på natten i fredags. Var sjukt jobbigt att göra vid sig, palla knappt lyfta armen för att sminka mig=) Åkte till malmö redan halv ett skulle igentligen åkt mycket tidigare men man va ju sleten så man va ju inte så snabb på att göra sig iordning. Vi kom iallfall för sent till kyrkan men det gjorde brudparet oxå så det gjorde ju inte så mycket, lite roligt att komma försent till sitt eget bröllop=) hihi!
Bröllopet va jätte fint, ja har blivit så sentimental så ja börja nästan gråta, pinsmat men sant. Efter bröllopet åkte vi till en lokal där vi både åt och drack gott. Som vanligt lekte ja lite med barnen men inte så mycket denna gången eftersom ja va rätt sleten. Kl tolv så drog vi ut alla hopa gick till ett salsa ställe brevid triangeln var där tills dom stängde sen åkte vi till en salsa svart klubb. Kvällen var jätte lyckad jag hade jätte trevligt..
Idag när vi vakna så åkte vi hem direkt Mimmi körde oss hon e så himla snäll, har typ bara legat o sovit o kollat på film och käkat pizza.
Ska sova snart igen så ja orkar med morgon dagen..
Hoppas ni med har haft en trevlig helg.
Poss

Brisa, Mimmi, jag o Naima
image260
Jag o henke
image261
Petter
image262
Petter
image263
Burim, Pelle, Jacke, Jens o jag
image264
samma som ovan fast med emelie oxå
image283
Massa folk
image266

image267
Smiiiiile
image268
Jacke Dj sleepy o jag
image269
Emelie o ja
image270
Bröllop
image271

image272
Ja me Brisa o Jennifer o Naima o Daniel
image273
Nygifta o glada
image274
Vi med brudparet o Dominique
image275
Ja med Brisa, Brisa o Jennifer
image276

image277
Busar med barnen
image278
Ja o Elsy
image279
På salsa klubben
image280
Puss kalas=)
image281
Skål
image282

Tyra 2 år

Har jobbat som vanligt idag fast jag o Jacke har typ städat hela jobbet både inne och ute för de så för j*vligt ut!!
Men nu e de fint igen men ska nog fortsätta imorn för de e ju lite kvar!!
Efter jobbet så åkte ja hem o duscha, sen åkte ja o mor min in till stan o köpte present till Tyra eftersom hon fyller 2 år idag, men hon skulle inte fira förräns på lördag men då kan ja inte komma eftersom ja ska på bröllop, så vi tog de idag isstället, hon fick lego som var som en affär och en sago bok med 356 sagor=) Plus 4 klänningar..
Käka prinsess tårta hos Tyra och lekte lite, lekte först med legot o sen lekte vi att vi skulle gömma oss för spöken!!
Hon e så rolig o söt lilla Tyra=) Vill flytta in till stan snart så ja kan träffa henne oftare!
Imorn så blir det nog att vi går o kollar på Petter efter att vi varit hos jackes mammas 55 års kalas, ska bli kul men de blir ingen sen ute kväll eftersom vi ska till malmö på bröllop på lördagen redan kl 14.. Fullbokad helg=)
Hittade 9 par skor igår på www.gojane.com men när ja väl skulle beställa o mata in visa kort nr så läste ja Sofies blogg och så att hon fått betala tullskatt på de hon beställt där ifrån så ja vågade inte för de skulle blivit rätt dyrt om ja skulle fått göra det!! Varför får man betala sånt för??? Konstigt..

Nu blir de kvällsmat o packning inför helgen ska nog direkt in till stan efetr jobbet imorn.. Måste ju köpa presenter till både till Brisa och till brudparet!!

Sov gott
Poss poss

Legot Tyra fick
image259


Tisdag

Då va de tisdag skönt snart hälften av veckan gått!! Har inte kommit in på bloggen förräns idag..
I helgen har vi partajat, i fredags va vi hos Niklas på förfest vi va inte så många men de räckte, kul att träffa lite vänner igen! Va sen ute en runda sen sov vi hemma hos Niklas. Lördagen vakna vi upp stack till zekes o käka baguette en janne räka som e så himla god=) Sofie o Migge wigge & lilla Alex (eller han va ju inte så liten längre) kom dit så vi satt o tragga en stund det var trevligt att träffa dom för det var ju ett tag sen sist!
Efter fikan så gick vi hem till N igen o vänta på att min mor skulle hämta oss, sen begav vi oss hemmåt o sov en stund!! På kvällen va vi hos min bror på kalas han fyllde 28 år bara 2 år kvar till 30 års krisen hehehe=)
Hade de trevligt där hemma, men ja spenderade mest tid med Tyra, hon e ju så sööt roligt att hon pratar så mycket som hon gör nu! Efter att vi varit hos min bror så mötte vi Becky o Patte och stack hem till R & H där vi satt o drack o snacka skit och hade jätte trevligt, Emelie o Pelle plutt kom dit oxå.. Åkte sen hem vid 6 på morronen=)
Söndagen spendera vi här hemma skönt kollade på film och käka chips me E&P sen kom Sandra oxå..
Efter alla åkt hem så somna typ jag eller ja vi käka först sen somna vi och det behövdes sovas eftersom vi knappt sovit i lördags natt!!!
Och igår o idag har det bara varit jobb jobb jobb, eller idag åkte vi till banken och skrev på papper så nu e ja o mina brödrar o mamma o pappa ägare av en hyresfastighet eller va de heter=) ROLIGT!!!
E&P tack för ni kom i helgen det var riktigt trevligt att träffa er igen hade ju saknat err så mycke!!
Niklas o ja i fredags
image256
Winter i Jacke
image258 
När vi träffa o S&M i stan.. Jag e en aning sleten=)
image257

Poss hej

RSS 2.0