tjo tjo

Här i mitt liv händer det saker.. har lämnat killen som ja aldrig trodde ja skulle bli förälskad i men tjii fick ja för det blev ja han fånga mitt hjärta.. Tragiskt nog.. För han stampa sönder det rätt kraftigt oxå.. Ja som lovat mig själv att inte bli kär igen.. Men de e inte så lätt.. Och ja har ju alltid haft lätt för att bli kr förr i tiden..
Mår inte alls så bra nu men som innan har ja klarat av att lägga ett lååååångt förhållande bakom mig eller ja nästan.. Så kan ja klara detta oxå för detta e ju inte över gränsen så långt som mitt förra detta e ju bara några månader.. Men ja han bli kär eller va ja bara kär i situationen att ha någon som tröst för att glömma mitt ex.. Eller för att han gav mig massssssa kärlek.. Som visa sig inte vara sann.. Hellre får ja i så fall mindre kärlek som e sann än osann kärlek.. Ja vill ha äkthet att man ska vara ärliga mot varandra i ett förhållande.. Inte några lögner.. E man så feg att man inte vågar säga sanningen så kan man hellre gå o dööööö...

fattar inte ens att ja skriver om de lilla svinet här.. antagligen för att han fick mig att bli kär... men kärkleken kommer o kärleken går..  Och kär igen kommer ja nog inte bli på ett bra tag.. Ska ligga lågt på kärleksfronten..


nej nu tänker ja inte sitta här o gräva ner mig har bättre saker för mig hahaha


RSS 2.0