Koh phangan bilder

image164
Jacke och jag pa stranden menllan mitt fina hjarta=)
image165
Jag o Jacke igen pa had rin beach
image166
Jag Alex & Jacke pa varat ena hotell (Phangan bayshore resort & spa fett dyrt)
image167
skit coola killar pa stranden som leker med elden utanfor cactus
image168
Vi med nagra Thai och malaysia kompisar killarna heter iallfall paul och Tom.
image170
Jag me australienarna och Pj. For fest pa varat rum!
image171
Alla gor fina grimaser=)

Nej nu maste jag till hotellet o vila sa att jag blir frisk ska satta in fler bilder sen!!
Poss


Kog Phangan Me Like

Hej o ha!!!
Forlat att ja inte uppdaterat bloggen men ja gjorde det en dag men sa fosvann allt och efter det har vi inte varit pa nagon data!!!
Men har pa Koh Phangan ar det verkligen skit mysigt, hade mycket fordommar om denna on forst att det bara skulle vara en massa droger o sa men sa e de ju absolut inte!! Det e ju saklart alla sorters maniskor har, har bara traffat trevliga maniskor larde kanna en australienare som hette Alex han va skit shysst men han stack hem igar, vi har varit med han sen vi kom till koh phangan vi traffad han i poolen pa varat hotell.. Skanar han lite!
Nar vi hade varit har andra dagen sa hoppade jag o Jacke bland vagorna o hade skit kul, men tillslut upptackte jag att ja inte bottnade och da fick ja panik och darefter fick oxa Jack panik. Vi forsokte ta oss inat men sogs bara ut av vagorna, det var jatte ackligt och ja som inte kan simma sa bra heller men efter typ en kvart av panik och drunknande sa kom vi pa ett satt att ta oss in pa, fraga mig inte hur men jag ar bara glad att vi ar vid liv. Vi ropa pa hjalp men ingen horde jo en Thailandare men han bara gjorde en ansikstshesst att han var trott..
Efter det har vi hallt oss inne vid kanten jag vagar knappt bada overhuvudtaget=)
Vi har akt jetski som vanligt har i Thaialnd men for forsta gangen sa flog jag av den haha klantiga jag, bara for att jag skulle stayla lite, men ja lyckades ta mig upp pa den igen men sen blev ja mobbad hela dagen=)
Har bade varit pa halfmoonparty och fullmoonparty bada var roliga men pa fullmoon var hela stranden full sa vi palla inte vara dar.. Dar var ca 20000 maniskor om inte mer.. Vill inte bli av med varandra dar precis.. Satt pa en lite mysig bar istallet. Gick hem o vila lite for att orka med resten av kvallen... sen va det utgang igen skit mysigt att festa i soluppgangen.. Sen hade jag o en tjej som heter ohoh vattenkrig och tack vare det sa har jag blivit sjuk ar forkyld och har frossa men det e sant man far ta!!
Det har varit en hel del festa pa denna on och va har ju saklart varit pa stranden oxa men ja e inte sa brun an.. Nu de tre sista dagarna har det varit daligt vader...
Pa fredag beger vi nog oss av mot koh samui vet inte om vi ska stanna dar eller om vi bara ska flyga darifran direkt vi far se for jag vill till Phi Phi island nu!!
Ska lagga in bilder oxa..
Poss

LYX

villket lyx detta ar sitter pa flygplasten i bangkok airways cafe och allt e gratis fettttt=) klockan ar nu 5.20 ska ga pa planet snart!!! Foresten sag en jatte ratta innan som forsokte bita mig skit akligt..
Nej nu ska ja inte skriva mer bara for ja inte har nagot att gora hehe..
Poss

Ansiktsmassage och fotmassage

har precis gjort ansiktsmassage och fotmassage sa javla skont, kosta for bade mig i och Jacke 120 sv kr och da va det total rengoring i ansiktet och massa massage mm fotterna va det mest mssage o rengoring men det va oxa super skont=)
sitter och vantar pa att varat flyg ska ga nu sa de e darfor ja skriver igen!!! Har inget att gora!!! Aker ner mot koh samui o over till koh phangan dar vi tankt stanna ett tag.. Men ovanligt nog sa har vi redan fyllt en hel vaska som vi maste ga o konka pa inte alls kul!! Skicka hem ett paket idag med med lite skor o tjocke trojor som vi inte kommer anvanda har its TO HOT!!!
ska forsoka att vila lite snart sa att man pallar med flygresan och batresan..
Hoppas ja blir lite brun nu pa stranden, massagetanten skrubba bort min farg i ansiktet=(
At grillade jatte rakor idag skit gott ville forst inte ha men de ja bestallde va akligt sa ja kaka upp Jackes mat hehe!!

Poss poss
hors fran koh phagnan
Lotta

Snart ska vi till koh phangan

sitter o kollar flyg nu till Koh samui, hittar ett som var ratt sa billigt ca 1000 kr for bade mig o Jacke. Kan aka ner for 300 kr men da maste vi ak buss och det orkar ja inte i denna varmen..
Traffade en kille fran ahus precis fan va varlden ar liten.. Fett oligt att se en ahus bo har.. hehe
men tankte bara skriva lite snabbt, uppdataerar nog me sen nr vi e i koh pangan..
Poss

Bangkok och lite bilder

Antligen i Thailand. Ar i bangkok nu har shoppat en massa=) har ar riktigt varmt o skont och billigt!!!
Flyget gick bra men lite trangt denna gangen, javla aeroflot!!! Fick hotellet vi ville ha men har ett rum utan fonster men de e ratt skont sa slipper man hora allt liv runt om kring..
ska nog dfra vidare pa onsdag kanske till hua hin o traffa mina slaktibngar sen bar det va mot Koh samui o Koh pangan.. nej nu ska ja kopa en Chang o prata lite me jacke..
Sov gott
Poss
image153
jag ater pizza sa tut\rist ja e=)
image154
shopping=)
image155
akte bat..
image156
vitast pa poolomradet=)
image157
Jag pa khao san road=)

19 timmar kvar=)

Nu e ja hemma från jobbet skönt. ska packa o göra i  ordning det sissta nu... men ha det så bra mina kära läsare ska försöka skriva snart igen=) kanske hinner ksriva innnan planet går!"!
Poss

37 timmar kvar=)

hihihihi nu e de bara 37 timmar kvar ganska så exakt=)
Idag har jag jobbat som bara den och denna hemska dagen har varit helt hemskt seg och jag har varit trött hela dagen!!
Kom hem vid fyra idag tjata på mamma att vi skulel åka en runda så vi åkte till stan köpte 2 rosa adidas väskor/ryggsäckar 1 till mig och 1 till Jacke han fick ta rosa eftersom det bar afanns det plus att dom bara kosta 99 kr stycket=) behövde ju något vi kunde packa i så, de kvittar ju villken färg man har!!
Köpte även ny bikini från H&M 199kr för hela sättet och det var ett super pris, bättre att köpa en bikini här hemma ifall att man inte hittar någon där nere!! Köpte hänglås till våra väskor så ingen kan bryta sig in i dom=) Och till sist fick ja åka o köpa en Mp3 spelare till Jacke eftersom hans inte gick att ladda me nya låtar.. Köpte en lika dan som ja köpte till mig själv!!
Var och växla alla våra mynt det blev FETT mycke pengar ca 1800 kr skit bra=) Fick åka o panta alla burkar vi samlat på oss på jobbet skit pinsmat kände mig som en baglady en redig fattiglapp men fick ändå ut nästan 400 spänn på det=)
Mitt hår igår blev inte så jätte bra lite ljus orange i botten men det bleks ju i Thailand så de gör inte så mycket.. Sola ju oxå och brände mig hehe, ska sola imorn oxå så har ja lite grundfärg!!
Nu ska ja nanna kudden är trött som sören nu så ha det bäst!!
Poss Poss

image152
Typ så såg väskorna ut fast rosa!!


3 DAGAR KVAR=)

Hej o hå!!
Idag har jag jobbat från typ 9 i morse till nu fett tradigt eller dagen gick rätt så snabbt ändå..
Igår skulle jag ju städa och allt det där ja måste göra inan resan men så blev det då inte, efter ja skrivit här igår så käka vi sen la ja mig i sängen för att vila 1 timme men 1 timme blev det då inte utan ja sov ända till kl sex!! Va uppe sen o kolla på en film Alvin & Gänget , en barnfilm som faktiskt var jätte bra handla om 3 jordekorrar=) Mer säger ja inte för då avslöjar jag bara hela filmen hehe=) somna efter den filmen igen så ja har ialfall sovit ut ordentligt och det var super skönt!!
Idag ska inet göras så mycke ska göra lasagne sen ska ja nog färga håret och kanske sola gfår se om ja pallar!!
Poss Possimage151

4 DAGAR KVAR=)

Då var de måndag igen och endast 4 dagar kvar sköööööönt=)
Lördagen var vi hemma och vid fem åkte vi till Jackes mamma, för att äta och träffa Jackes fabror (Ivan) och hans fru!! Det var jätte trevligt och hans fabror plus fru var jätte snälla och roliga som fan=) Var verkligen jätte kul att få träffa dom!!
Vi käka Empanadas och Pescado frito med en jätte god tomatsallad mums i love jackes mossas mat blir hungrig ja bara tänker på det!! Till eftrerätt fick vi någon konstig grej wesio eller hur de nu stavas det var rätt så sött!
Åkte hem till Niklas sen och därfrån begav vi oss till Chrille o Emma på förfest, det var trevligt där men vi han bara va där typ 1 ½ timme eftersom vi kom dit rätt sent.. Blev övertalade att följa med till 35:an haha ja vet värsta raggarstället men det var faktiskt skit kul där och dom hade fått de jätte fint där inne nu efter reperationen=)
Sen blev det efterfest hos L&W var rikigt skoj satt uppe rätt länge..
Och igår så spendera vi dagen där hemma, kom hem vid sex och då däcka vi direkt hehe=)
Idag ska det inte göras så mycke ska städa o dona lite så vi har de rent o fint nu inan resan får se om ja pallar ska vila lite först eftersom morgondagen kommer att bli en lång dag!!
Poss poss

Thailand bilder från Mars-April 2006

image137
black&white vid poolen på vårt hotell ibangkok
image136
köper mini munkar i china town
image139
dricka öl ur ett rosa glas kan de bli bättre=)?
image140
ja utanför MBK de oändliga köpcentret=)
image141
jag på khao san road (thailands kändaste gata)
image142
Solstolskillen Tom o ja på stranden. Han kan mer svenska än va man tror=)
image143
parasailing jag=)
image144
ja före parasailing
image145
me like=)
image146
khai islan en mini men endast 2 toaletter och några solstolar o en bar=)
image147
en apa på vår båt
image148
james bond någonting
image149
turistfälla nr 1 maya beach där dom spela in the beach
image150
kan de bli finare? PhiPHi och en massa långtailbåtar


hej o hå
idag ska vi träffa jackes fabror ska bli kul jag har aldrig träffat han inan.
ska nog in till stan en stund oxå ska framkalla lite bilder från thialand till våra vänner där nere!!
hoppas ni gilla mina gamla bilder från Thailand från 2006!!
Poss

Fredag skönt=)

Då var det fredag igen tiden bara rinner iväg nu och det är bara 7 dagar kvar tills vi reser=) KUL!!!!
Idag ska vi inte göra så mycket, har varit hos doktorn o kollat mina prickar det var nått slags virus trodde dom men de kunde oxå vara en alergisk reaktion mot medicinen vi tagit nu innan resan.. Om de inte försvinner så är det ett virus som sitter på min kropp i ca 6 veckor och det känns ju inte alls kul jag vill ju inte vara prickig på min kropp i Thailand=( Men det smittar inte och det händer bara 1 gång i hela mitt liv..  Tror de svenska namnet e fjällros.. Dom vet inte hur man får det utan man bara får det hux flux.. De e inget farligt iallafall då skulle ja fått PANIK!!!

Ska gitta nu
Poss

RSS 2.0