bilder

Marielle Sndra o jag
image327
Sandras o Edens han så fin bild
image328
Tjejerna o parken
image329
Heja Sverige
image330
katta o jag
image332

Då var de Torsdag skönt som fan=) Imorn bär det va till malmö jag o Sandra ville slippa kristianstad för en kväll.
Åker nog tillbaka på lördag morgon med första tåget om vi nu inte fixar något ställe att däcka på.
Men de löser sig säkert,
Har fått fett mycket att göra på jobbet nu skit tradigt kommer att få jobba dygnet runt nu känns de som.
Pallar inte med sånt under sommaren då vill man ju vara fri o göra som man vill.
Längtar tills jag får min vovve o ja klart Linnea att du ska få passa den=) Får inte den förräns den 11 Juni nu eftersom hon som föder upp hundarna inte fått vetrinär besök förräns på måndagen. Men de e lungt ja får va ledig så ja o mamma ska åka upp till kalmar på Tisdags kvällen o sova hos hennes väninna sen dagen efter åker vi o hämtar hunden plus att ja vill kolla om de finns några roliga affären i Kalmar. Ingen som vet något om kalmar..
Nu ska ja dusha sen ska ja lägga mig o vila är sjukt trött eftersom vi var i parken igår o festa.
Poss poss

Så seg dag

Ush villken dag det har varit, är sjukt trött efter helgen.
I fredags så var vi tjejer i parken, hade svin kul, slutade med att alla gick ut ja o Eden o Sandra var på Harrys sen va ja o E på banken hade fett trevligt sov hos E den natten kom dit typ vid 5 på morgonen=)
Vakna sjukt tidigt på lördagen så de var inte många timmars sömn, min kära mamma kom o hämta mig väl hemma så somna ja direkt o sov några timmar sjukt skönt.
Direkt när ja vaknade så fick ja hoppa in i dushen, så ja skulle hinna göra mig i ordning. Skulle va hos Melles mamma vid åtta där vi alla tjejer skulle kolla på melodifestivalen, det var jätte trevligt.
Efter melodifestivalen blev det utgång vi stod i banken kön i en timme sen palla vi inte mer o gick till class i stället där det typ inte var ett dugg med folk men hade ändå trevligt=)
Efterfesta sen på natten och ja höll mig vaken sjukt länge en applåd för mig=)
Och igår Söndag kom Lisa hit vi satt på verandan o sola sjukt skönt sen gick vi till Robbins o käka jag åt Planka o L Pizza. Sen körde vi till stan o hämta Sandra sen tillbaka till Åhus igen var nere vid havet en stund hade skit kul me S o L igår hehe=) Vi kolla på film på kvällen Under Ytan har sett den innan men den är sjukt bra så den kan man se 10000000 gånger.
Somna sjukt sent så därför är man ju så himla trött idag men ska nog vila en stund nu.
Lägger kanske in lite bilder sen med

Poss

Onsdag

Då börjar det närma sig helg igen skönt det är typ det enda ja ser fram emot nu för tiden..
Igår va ja i stan o tog en fika med Melle, Eden, Lina, Melinda o Linnea riktigt trevligt.
Vi var på fenix efter det så gick vi alla tjejer förutom Linnea till Newstravel och boka resa till Gottland över midsommar=) ÅHHHH vad ja längtar ska vi skit kul. Synn att inte sandra kan följa med bara hon ska jobba.
Var inte så dyrt faktiskt endast 750 kr var för 2 nätter o frukost och båtresan sen tillkommer bensin men vi e ju 5 som delar så de e nog inte så dyrt.
Idag har jag varit o köpt koppel och två halsband och matskålar till mina baby som nog ska heta Rocco gud va ja längtar tills jag får han..
Sandra var här en sväng oxå hämta lite saker som hon glömt i helgen och så käka vi grilllkorv=)
Imorn ska ja kanske in till stan måste hitta på saker varje dag nu så man inte fastnar i massa onda tankar..

Poss Poss

Bilder från helgen

Sandra Julie o jag i fredags
image322
Melle jag o sandra
image323
Katta Sandra jag  Eden o sandra
image324
Sandra Sandra jag o Melinda
image325
De söta hundarna tror jag ska döpa han till Rocko.
image326

Det var lite bilder sen helgen, ska ta den mörkaste hunden på bilden ovan=)

Poss

Söndag

Har inte skrivit här på ett tag men kände att det  var dags nu, har hänt en del saker så jag har inte haft
tid eller ork till att skriva, allt är en himla kaos just nu..
Helgen har varit duktigt kul, skönt att man har sina vänner som stöttar en i jobbiga situationer och gör allt för att man ska vara glad=)
Fredagen spendera jag först med att sitta o sola på taket här hemma och det var duktigt skönt, åkte sedan in till stan o ner till parken vid fem, mötte upp Julie, Sandra, Melle o Eden vi satt o drack lite öl o hade trevligt melle plocka mina ögonbryn och tro mig det behövdes=) Efter parken var vi rätt trötta ja o Sandra så vi tog oss hem till hennes pappa där vi sov somna redan innan tolv, man orkar knappt jobba o sen festa på kvällarna.
Lördagen kom min mor o hämta oss vi åkte hem till mig dusha o gjorde vid oss, Melle kom oxå hit så hon fixa mitt hår, fan ja kan inget sånt själv.
Vid sju begav vi oss till Sandra Bong hon fyllde 20 år där var super trevligt åt tre rätters middag för rätten var toast skagen o varmrätten var oxfile (tror de va oxfile) me kantarell sås o ny potatis och till efter rätt fick vi hallonsurbe som var sååååå himla gott=)
Blev utgång sen var på grand hade jätte skoj=)
Och idag har jag varit i oskarshamn och kollat på hund, ja en pomeranian gud va söta dom var kan inte bestämma mig för villken ja vill ha nu den ene e jätte ljus o den andre e lite mörkare, tycker den ljuse e sötast men den va lite schygg av sig och darrig den andre var det full fart på såg ut som 2 små nallar.
Ska ringa o bestämma mig för villken färg ja ska ha imorn.

Nej nu ska ja sova ska lägga in lite bilder imorn eller när ja har ork till det sen helgen o på hundarna..
Poss poss

Skit kul helg=)

Har haft en skit skoj helg i fredags så åkte ja o Jacke in till stan, vi gick o åt på Artilleristen tckte inte redigt om köttet eftersom det var rätt mycke fett på det. men deras sallads buffe va svin god.
Mötte upp Sandra oxå gick till stadium där Jacke köpte dom svarta Nike skorna ja tjatat om till mig=) Så snällt av han trodde inte ja skulle få dom.
Gick till bunna o tog varsin öl eller två satt o tragga där jätte trevligt sen drog vi till systemet och handla lite öl och mötte upp Niklas o Jocke vi gick till parken där vi satt i nån timme, åkte hem tidigt så vi kunde städa. Men de blev inte så mycket gjort eftersom ja va jätte trött.
Lördagen bestod av att städa som fan, här såg ju ut som ett bombnedslag, köket blev färdigt nån gång på morgonen så då kunde vi börja göra i ordning här.
Vid sju kom gästerna eller Johan, Lars o Sandra tror jag det var som kom tidigare, käka o snacka o hade en skit skoj lördag vill bara vrida tillbaka tiden tills lördag igen=) Det var perfekt med folk här.. Fast som vanligt så decka ja men denna gången lyckades ja ta mig in till sängen=) fast ja förstår ju varför ja somna först hade ju varit i full gång med att städa hela dagen..
Tack alla för ni kom=)
I söndags så låg vi ute o sola och drack nån öl Marielle, Lars o Johan va kvar här.
Och idag har de bara varit jobb har jobbat som fan idag.
Nej nu ska ja äta ne calippo=)
Poss

image316

image317

image318

image319

image320

image321

Ledig

Så skönt nu är man ledig fram tills måndag=) Fick jobba dag idag men de gjorde inget kändes ksönt nu när man kom hem. Idag och imorn blir det stor städning tråkigt men ett måste nu iför lördagen. Har typ kartonger mm överallt.
Va ju på ikea i tisdags handla nya tallrikar, bestick, påslakan, spegel, ljus, galgar, bringare mm. Skit kul att gå på ikea ja körde som en galning med vagnen hehe=) Blev ett kök oxå som dom satt dit idag skit fint blev det kan ta kort på det sen om ja har tid.
Funderar på att tömma garderoben eftersom den är överfull med en massa kläder som ej används, har ca 80 par byxor/Jeans om inte fler o de känns fett onödigt.. Kommer säkert inte kunna slänga några eftersom fröken spar kommer fram i mig=)
Men nu ska ja inte sitta här o uggla måste städa ska försöka göra det mesta idag så slipper ja kanske va hemma på kvällen imorn.

Ha en fortsatt regning dag
Poss


RSS 2.0